AYŞE NURDAN ARAS’A BELEDİYE MECLİS ÜYESİ’NİN GÖREVLERİ NELERDİR DİYE SORDUK?

AYŞE NURDAN ARAS’A BELEDİYE MECLİS ÜYESİ’NİN GÖREVLERİ NELERDİR DİYE SORDUK?

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Meclis Üyesi adayı Ayşe Nurdan Aras’a ‘‘Belediye Meclis üyesinin görevleri nelerdir?’’ diye sorduk.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Belediye Meclis üyelerinin görevleri nelerdir? Sorusu en çok merak edilenler arasında bizde marmarishaber.net olarak sizler için bu soruyu sorduk.


“Huzurlu ve refah içerisinde tertip ve düzeni korur”

CHP Belediye Meclis Üyesi Ayşe Nurdan Aras “Öncelikle hazırlıklı bir şekilde arge çalışmaları tamamlanmış planlamaların bütçelerini oluşturmak, toplumu sağlıklı, huzurlu ve refah içerisinde tertip düzenine katkıda bulunmaya çalışarak eksikliklerin giderilmesini sağlamaktır. Bu bütçe oluşumlarının toplumun da eşit bir şekilde dağılmasını sağlayarak genele hitap etmesidir” sözlerini ifade etti.


“Hemşerilik ve Berat üzerine katkılar sağlamak”

Ayşe Nurdan Aras “Belediye Meclis Üyesinin fahri görevini öncelikle Başkanla encümen arasında dengeyi sağlamakla başlayabiliriz. Öte yandan fena olan bölgelere mücbir zorunluluk ve ihtiyaç sahibi olan kişilere ihtiyaçlarının giderilmesine katkı söylenebilir. Öte yandan da hemşerilik ve berat üzerine katkılar sağlamak diye özetleyebiliriz” sözleriyle Belediye Meclis üyesinin fahri görevlerini ifade etti.

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.