GENÇLİK VE SPOR BAKANI MARMARİS'E GELDİ

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MARMARİS'E GELDİ

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Marmaris ‘e gelerek bakanlığa ait spor tesislerini inceleyerek, yapılması planlanan projeleri değerlendirdi.

Bakan Osman Aşkın Bak Marmaris ziyaretinde önce Beldibi mahallesinde bulunan futbol sahasını inceledi, futbol oynayan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı, hatıra fotoğrafı çektirdi, yapılması planlanan gençlik merkezi ve kapalı spor salonu hakkında bilgi verdi. Çocukların kaleci olduğu sahada futbol penaltı atışı da yapan bakan Bak projeleri de yerinde inceledi.

Beldibi futbol sahasının ardından Aktaş mevkiinde yapılması planlanan su sporları merkezi alanına giderek yine projeler hakkında bilgi vererek bölgenin sadece Marmaris’in değil tüm ülkenin spor kenti olacağını belirtti. Cumhur ittifakı Marmaris Belediye Başkanı Serkan Yazıcı’nın da katıldığı ziyarette Bakan Bak, Yazıcı’dan Marmaris’te gerçekleşen Ege Rallisi hakkında bilgi aldıktan sonra Yazıcı’nın başkan olduğu zaman ilk imzalayacağı projelerin spor projeleri olacağını belirtti.

Bakan Osman Aşkın Bak’a ziyaretlerine Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Ak Parti Muğla milletvekili kadem Mete ve ilçe Kaymakamı Nurullah Kaya ile İlçe gençlik spor müdürü Cem Tuncel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam ve Tosfed Başkanı Eren Üçlerdağı eşlik etti.

Gençlik ve Spor bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve beraberindekiler iftar programına katılmak üzere alandan ayrıldılar.

photo1711204649.jpeg

photo1711204661.jpeg

dsc02038.jpg

dsc02029.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.