BELEDİYE BAŞKANI ŞEFFAF OLMALI MI DİYE SORDUK?

BELEDİYE BAŞKANI ŞEFFAF OLMALI MI DİYE SORDUK?

Bugün Sizlere Marmaris Haber olarak ‘‘Marmaris’te yeni seçilecek Belediye Başkanı yaptığı tüm hizmetlerini halka paylaşmalı mı?’’ diye sorduk.

Belediye Başkanının, yaptığı tüm hizmetlerin ve Belediye ile ilgili aldığı tüm kararların Marmaris’te yaşayan vatandaşlarla paylaşmalı diye sorumuza, ‘’Belediye Başkanı şeffaf olmalı ve açık bir şekilde hizmetlerini halk ile paylaşmalı’’ cevaplarını aldık.


Sahilde vakit geçiren H.Ş ‘’ Paylaşmalı çünkü halk dediğin olmasa Belediye başkanı olmaz. Belediye başkanının güzel şeyler yapması lazım, güzel hizmetler vermesi lazım. Çünkü Belediye Başkanının şeffaf olmalı, koltukta oturmamalı, halka hizmet etmeli, sosyal yardım yapmalı’’ sözlerini ifade etti.


Sahil ’de yürürken sorumuzu yönelttiğimiz M.E’’ Belediye Başkanı milletle iç içe olmalı bence her şeyi ortada olmalı. Harcaması, halka karşı yaptığı hizmetleri, bulunduğu bölgeyi geliştirmesi ve bunları halkla paylaşması onun yararına olur’’ dedi.


‘’Tatbikî paylaşmalı Belediye Başkanı’nın ne iş yaptığını hangi projeye hangi bütçeyi harcadığını ya da ne gibi işler yapacağını halkla birebir paylaşmalı. Bu hem halk hem de Belediye Başkanı açısından yarar sağlar'' sözlerini ifade etti.

S.Muhabir: Buse Erdaş

Foto Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.