MARMARİS EGE RALLİSİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MARMARİS EGE RALLİSİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Marmaris’te düzenlenen Ege rallisi tamamlandı. Türkiye Ralli şampiyonasının 2. ayağı olan ve 3 etaptan oluşan yarışlarda, bugün yapılan son yarışın ardından dereceye girenler kupalarını aldılar.

22 Mart ‘ta seyirci etabı ile başlayan yarışlar bugün Akbük etabı ile son buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleri ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen 20 klasik otomobil, 64 ralli aracının katıldığı yarışta ekipler, rallinin son gününde Akyaka, Kıran ve Akbük tarafında yer alan etapları birer kez geçerek saat 14.00’ten itibaren Marmaris Atatürk Meydanı’nda yer alan podyumda düzenlenen ödül töreni ile kupalarını aldılar. Ödül töreninde önce Klasik otomobil turinginde dereceye girenlere kupaları verildi.


Ege Rallisi Marmaris'i GP Garage My Team ekibi Ümitcan Özdemir ve co pilotu Kutay Ertuğrul birinci sırada bitirdi. Castrol Ford Team Türkiye'den geçen yılın şampiyonu Ali Türkkan-Burak Erdener ekibi ikinci olurken, Atış Motorsports'dan Burak Çukurova-Burak Akçay ikilisi ise üçüncü sırada yer aldı. İki çeker klasmanında Atış Motorsport'tan Refik Bozkurt-Soner Tamer, TOSFED Ralli Kupası'nda da GMG Racing'den Berkay Erdoğan-Muhammed Mataracı ekibi birinci oldu. Ayrıca Kadınlar kategorisinde Burcu Çetinkaya ile Fabrizia Ponz birinci oldu. Dünyanın ilk engelli ralli kadın pilotu Kübra Denizci Keskin özel ödüle layık görüldü.

whatsapp-image-2024-03-24-at-16-07-41.jpeg

photo1711283378-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-24-at-16-08-41.jpeg

photo1711283391.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.