Çevik '' amacımız ayrıştırmak değil birleştirmek''

Çevik '' amacımız ayrıştırmak değil birleştirmek''

CHP Marmaris İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Marmaris'te iki adaydan biri olan Sevgi Özer Çevik basın açıklaması yaptı.

Şuana kadar CHP Marmaris İlçe kadın kolları başkan adayı olarak Zehra Turgut Güven ve Sevgi Özer Çevik'in adaylıklarını açıklandı.
'' Amacımız, kadınlarımızın sesini daha gür bir şekilde duyurmak, eşitlik adalet için hep birlikte çalışmak olacaktır ''
Sevgi Özer Çevik kadın kollarına aday olduğunu duyurmak için gerçekleştirdiği basın açıklamasında ''1963 Elazığ doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kırıkkale'de tamamladım. 1986 yılında Marmaris'e yerleşerek Marmaris Belediyesinde göreve başladım. Belediyemizin her biriminde görev yaparak en son Zabıta Amirliğinde telsiz telefon başında memur olarak görevimi tamamlayarak 2006 yılında emekli oldum. 2007 yılından beri aktif siyasette yer aldım. Ve halen partimde aktif olarak çalışmalarıma devam etmekteyim. Kadınların toplumsal ve siyasi yaşamda, daha aktif rol olması gerektiğine inanan biri olarak "Ayrıştırmak değil birleştirmek" bilinciyle bu göreve adaylığımı koymaya karar verdim. Amacımız, kadınlarımızın sesini daha gür bir şekilde duyurmak, Eşitlik adalet için hep birlikte çalışmak olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kadın Kolları, iktidara giden yolda en önemli faktörlerden biridir. Kadınların gücünü ve azmini arkamıza alarak, partimizin değerlerine sahip çıkarak, daha güçlü ve etkili bir şekilde ilerleyeceğimize inanıyorum. Kadınlarımızın aktif katılımı ve kararlılığı partimizin başarısının anahtarıdır. Birlik ve beraberliğimizle, Marmaris'te kadınlarımızın gücünü ve potansiyelini en iyi şekilde yansıtacağımıza inanarak Hep birlikte daha güçlü ve aydınlık bir geleceğe yürüyeceğimiz bu yolda, sizlerle omuz omuza mücadele etmek benim için büyük bir onur olacaktır'' sözlerini ifade etti. Kadın kolları başkan adayı Sevgi Özer konuşmasının ardından ekibi'nin isimleri açıklandı.

CHP Marmaris İlçe Kadın Kolları'nın diğer adayı Zehra Turgut Güven henüz bir açıklama gerçekleştirmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.