Ceyda ve İbrahim çifti  mutluluğa evet  dediler

Ceyda ve İbrahim çifti mutluluğa evet dediler

Ayşe ve Mehmet Tok'un oğulları İbrahim Güler & Mehmet Alkan'ın kızları Ceyda, ile 12 Ekim 2024 Cumartesi akşamı Asparan Gölmar Tesislerin'de gerçekleşen görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Ceyda ve İbrahim çifti görkemli bir organizasyon eşliğinde hayallerine evet dediler.

Asparan Gölmar Tesislerinde yapılan düğüne birçok davetli, eş dost, akraba yoğun katılım gösterdi. Yüzlerce davetlinin katılım gösterdiği düğün genç çiftin mekana girmesi ile start aldı. Romantik bir düğün dansının ardından nikah memuru ve şahitler huzurunda "Evet" diyen Ceyda ile İbrahim çifti, konuklar tarafından uzun süre alkışlandı.

Hayatlarını birleştirdikleri bu mutlu günlerinde çok sayıda davetliyi de bir araya getiren çiftin nikahını Marmaris Belediyesi nikah memuru Mahmut Mengelli kıydı.

Nikah töreninin ardından gençlerin evlilik cüzdanını takdim eden Mengelli, Ceyda - İbrahim Tok çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Davetlileri kapıda karşılayan Alkan ve Tok aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken, ilçe dışından gelen çok sayıda konuklar
arasında, Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Mehmet Ayyıldız, Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı - belediye meclis üyesi Erdem Karaosmanoğlu, İlkay Şimşek, Ahmet Özdemir,
Mustafa Hüseyin Süer
Tunç Telli, Erdal Nur, Hısarönü Mahalle Muhtarı Fatih Turgut, Selimiye. Mahalle muhtarı Kıvanç Akgül, Marmaris Genç İş İnsanları Derneği eski Başkanı Mustafa Kemal Huz, Gazeteci Mustafa Yavuz, Yusuf Keskin, Temel Irmak,
Marmaris Galatasaraylı İş İnsanları başkanı İlyas Aktaş ve yönetim kurulu üyesi Ertan Durukan ve çok sayıda davetli de geceye renk kattı.

Marmarishaber olarak, Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

a3ab8ccf-d567-4652-8581-d0836c23fc2f.jpeg

940618e1-5bf2-47f4-9d06-19ce43c5b37b.jpeg

Haber:Yusuf Keskin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.