AK Parti Marmaris ilçe başkanlığında görev değişimi Aravi koltuğa oturdu

AK Parti Marmaris ilçe başkanlığında görev değişimi Aravi koltuğa oturdu

Cumhurbaşkanlığı tensipleri ile içlerinde Muğla’nın Marmaris ilçe başkanlığının da bulunduğu Ak Parti ilçe başkanlığında görev değişim töreni yapıldı. Ceyhun Gökmen’in ardından ilçe başkanlığı görevine Muzaffer Aravi atandı.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Muzaffer Aravi, ilçe binasında düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı. AK Parti ilçe başkan yardımcısı Mehmet Ayhan'dan görevi teslim alan Aravi '' bu bir bitiş değil, yola daha güçlü devam etmenin ilk adımıdır'' dedi.


Geçmişte AK Parti Marmaris Gençlik Kolları Başkanı ve ardından ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan, aynı zamanda Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi olan Muzaffer Aravi, ak parti ilçe binasında gerçekleşen ve partililerin yoğun katılım törende yaptığı konuşmada, görevinin yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı.

"Bu bir bitiş değil, yola daha güçlü devam etmenin ilk adımıdır"

Muzaffer Aravi, konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Ben 24 yaşında eğitim hayatımı tamamladıktan sonra memleketime dönüp bu davaya gönül vermiş bir kardeşinizim. Annem, babam ve arkadaşlarım ‘Ne yapacaksın, İstanbul’da kal, bir işe gir, kariyer yap’ dediler. Ancak benim her zaman bir hayalim vardı. Hep derdim ki; İstanbul’un zengini olacağıma Marmaris’in garibanı olurum, burada Marmaris için hizmet ederim. Bu duygularla 2010 yılında çıktığım bu kutlu yolda, Gençlik Kolları Başkanı olarak dört yıl boyunca önemli hizmetler gerçekleştirdik. Ardından ilçe başkan yardımcısı olarak sokak sokak, köy köy dolaştık. Yaşım 38, hâlâ bana 'Genç Muzaffer' derler, çünkü gençlik kollarındaki icraatlarımızla anılmaya devam ediyoruz."

Aravi, sözlerine belediye meclis üyeliği görevine de değinerek, "Bugünkü heyecanım tarif edilemez. Kendimi yuvama geri dönmüş gibi hissediyorum, yıllardır görüşemediğim bir sevgiliye kavuşmuş gibiyim" diyerek duygularını dile getirdi.


"Toplantılarımızı sokaklarda yapacağız"


Yeni dönemde oluşturacağı yönetim hakkında da bilgi veren Aravi, şunları söyledi “Salonlara sığmayacağız. İçeride sadece yönetim kurulu toplantılarımızı yapacağız. Her toplantımızı sokaklarda, dışarıda gerçekleştireceğiz. Buradan Marmaris’e sesleniyoruz: Biz sadece salonlara kapanan bir teşkilat olmayacağız. Bizden önceki başkanlarımız büyük emekler verdi, zor dönemler atlattılar. Ama biz bundan sonra hepinizin desteğiyle bu davayı daha ileri taşıyacağız."
Aravi, konuşmasını şu sözlerle tamamladı "Yeni dönemde oluşturacağımız yönetimle tek bir mottomuz var: Marmaris’i yönetmeye talibiz. Ve yarından itibaren buna çalışacağız, bu yolda koşacağız ve Marmaris’te iktidar olacağız inşallah.”

whatsapp-gorsel-2024-10-05-saat-15-02-24-65428a93.jpg

whatsapp-gorsel-2024-10-05-saat-13-55-37-5f0819d3.jpg

whatsapp-gorsel-2024-10-05-saat-15-16-44-9ea3c370.jpg

whatsapp-gorsel-2024-10-05-saat-15-16-45-ab2f2c7f.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.