BARLAR SOKAĞININ DAHİ İŞLETMECİSİNDEN BİR İLK DAHA

BARLAR SOKAĞININ DAHİ İŞLETMECİSİNDEN BİR İLK DAHA

Marmaris’in en köklü eğlence kulübü işletmecisi Kamil Issı bu sezon bir ilke imza atarak Yunanistan ve Türkiye güzellerini Barlar sokağında buluşturdu.

9 Eylül’de başlayan ve 16 Eylül’de sona erecek olan güzellik yarışmasının güzelleri gündüzleri Marmaris’in en güzel yerlerini gezerek şehrin tadını çıkarıyor.

Marmaris Barlar Sokağı'nda, farklı organizasyonlara imza atarak gece yaşamına renk katan, ilçenin tanıtımına önemli katkı koyan Club Areena, bir ilke daha imza atacak. İşletme sahibi Kamil Issı, Türk-Yunan dostluğunu pekiştirmek amacıyla “Ege Güzellik Yarışması” düzenliyor.

Marmaris’te barlar sokağında bulunan kulübün içine yerleştirilen podyumda 10 Yunan 10 Türk genç kız güzellikleri ve zarafetleri ile yarışıyor. Sezon başında duyurusu yapılan ve Eylül ayında elemeleri tamamlanan 24 finalist güzel organizasyonu yapan eğlence sektörünün dahi işletmecisi Kamil Issı ve ekibi eşliğinde Marmaris’in en güzel gezilecek rotalarını geziyorlar.

‘Amacımız Marmaris’in tanıtımını yapmak’

Yarışmaya katılan 10’u Türk, 10’u Yunan 20 güzelin, 16 Eylül’deki final gecesine kadar bir hafta boyunca Marmaris’ten iki ülke adına dostluk mesajları verdiğini ifade eden Kamil Issı, ‘’ “Türkiye’nin İncisi Marmaris ve Arena Club’ın ev sahipliğinde Ege’deki dostluk rüzgarına biz de katkı sağlamak istedik. Marmaris’in en güzel yerlerini geziyorlar muhteşem denizimin keyfini çıkartıyorlar. Yarışmaya katılan güzellerin hepsi ülkelerine döndüklerinde bizden ne kadar iyi anılar ile dönerse bizim için o kadar iyi demektir. Ege Denizi’nin kardeşlik denizine dönüşmesine çabalayacağız: Ege Denizi’ni, barışın Türk-Yunan kardeşliğinin denizi yapacağız. Evet dediğim gibi, dostluk rüzgarına güzel bir esintiyle katılmayı amaçladık ‘’ diyerek büyük final 16 Eylül dahil her akşam yarışmanın devam ettiğini belirtti.

16 Eylül gecesi büyük sürprizler ile yapılacak final gecesine tüm Marmaris halkını davet ettiğini belirten Kamil Issı Marmaris'in eğlence sektöründe de adını en üstlere çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

ahan.jpg

arenna.jpg

arreba.jpg

afg.jpg

asdf.jpg

arr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.