Güneş aslan burcunda

Güneş aslan burcunda

Kendi merkezinde parlama zamanı!

Ah, Güneş Aslan burcuna girdi nihayet! 22 Ağustos’a kadar burada kalacak ve bu dört hafta boyunca hayatımızın sahnesi tam da bizim olacak. Şimdi tam anlamıyla parlamak, kendimizi göstermek, o içimizdeki çocuğu serbest bırakmak zamanı. Hepimizde bir Aslan yürekli olma hali, o güçlü özgüven var ya, işte tam da bunu hissetmemiz için mükemmel bir dönem!

Bir düşün; en son ne zaman sadece kendin için bir şey yaptın? Başkalarının istekleri, ihtiyaçları derken kendini unuttun mu? Şimdi bu dönemde, artık sahne senin. Eğlence, organizasyonlar, alışverişler, takılar, aksesuarlar, saçlar... Tüm bunlar senin parlaman için burada.

Güneş’in Aslan burcunda olması, içimizdeki çocukla yeniden bağlantı kurmak, ruhumuzu gençleştirmek için bir davet. Bu dönemde liderliği ele almak, organizasyonlarda başı çekmek, kalabalıkların önünde parlamak, kendini ifade etmek o kadar doğal gelecek ki. Bırak saçların rüzgarda savrulsun, takıların ışıldasın, gülüşün yankılansın.

Unutma, Aslan burcu “ben” demenin, kendini sevmenin, kendi merkezinde olmanın burcu. Etrafımızdaki dünya, biz kendi ışığımızla parladıkça aydınlanacak. Kendine güven, çünkü bu güven seni her şeyin üstünde tutacak. Kendi merkezinde olmanın, kendi gücünün farkına varmanın tam zamanı.

Haydi, bu dönemin tadını çıkar! İçindeki o güçlü, parlak, enerjik Aslan’ı serbest bırak. Her anı doyasıya yaşa, kendini ifade et, sevincini paylaş. Çünkü Güneş Aslan’da ve sen parlamaya hazırsın. Bu senin zamanın, bu senin sahnen. Parla, ışılda, dünya senin etrafında dönsün.

Astrolog
Işıl YIKILMAZ
İnst: @isilisilastro

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.