Koç burcunun 25 derecesinde agresif dolunay

Koç burcunun 25 derecesinde agresif dolunay

17 Ekim 2024’te Koç burcunda gerçekleşecek agresif Süper Dolunay geliyor!



Bu Dolunay esaretle cesaret arasında bir sınav olacak! İçinde birikenler patlayacak, bastırdıkların açığa çıkacak. Sabrettiğin konular sonlanabilir mi?

Esaret mi? Cesaret mi?

Bastırılmış duyguların patladığı bir döneme giriyoruz. Her bitiş, aslında yeni bir başlangıcın ilk adımıdır. Bu Dolunay’da sabrın sınavı verilecek: İçine attıkların seni yakacak mı, yoksa yeniden doğuşun mu olacak?
Öfkenin seni esir almasına izin verme; şimdi cesaretle kendi yolunu seçme zamanı!

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sabır zor gelir sana, her şeyi hızlıca çözmek istersin. İlişkilerinde, işinde hep sabreden taraf oldun. Ama bu Dolunay, sabrın sonuna gelmeni sağlayacak. Cesaretinle külünden doğacaksın, ama dikkatli ol: Yıkmadan, kırmadan kazanarak özgürleş!

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Konfor alanında sabrettiklerin ve yok saydıkların bir patlama noktasına geliyor. Gerçeklerle yüzleşme zamanı! Kendi esaretini fark et ve bu dönemde, sakin ve asil bir şekilde yeni başlangıçlar yap. İçsel huzuru bulma zamanı.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Arkadaş çevren seni manipüle ediyor, değil mi? Artık sabrın sonundasın. Bu Dolunay’da onlara karşı kendini ifade etme cesaretini bulacaksın. Düşüncelerini zekice söyle, yeni bir çevreye adım at. Kendi fikirlerini kabul ettirmek, en büyük cesaretin olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Kariyerinle evin arasında sıkıştın. Şimdi kariyerin için büyük adımlar atma zamanı. Ailene, işine denge getirmeli, hayatının kontrolünü kimseye vermemelisin. Başarı ve saygıyı kendi kararlarınla kazanacaksın. Öfkeyle değil, kararlılıkla ilerle!

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Arkandan çevrilen oyunları fark ediyorsun. Gururundan duygularını bastırıyorsun. Bu Dolunay’da gerçeklerle yüzleş ve içindekileri söyle. İlişkilerde baskı altında kalmadan, ışığını parlatma zamanı. Yeni yerler, yeni insanlar keşfet!

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Son dönemlerde her şey yolundaydı, ama şimdi harcamalar kriz yaratıyor olabilir. Bu Dolunay, finansal anlamda düzen kurmanın zamanı! Yeni iş imkanları ve kazançlar gelebilir, ama planlı harcama yapmayı unutma. Maddi dengeyi bul!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Kendin mi olacaksın yoksa başkasının istediği kişi mi? İlişkilerde büyük bir ikilem yaşıyorsun. Bu Dolunay, kendine değer verme ve ilişkilerde kendini seçme cesaretini gösterme zamanı. Kendi mutluluğun, başkasının esaretinden kurtulmakta.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Kendini işine adadın ama gerçeklerden kaçıyorsun. Sağlığınla ilgili uyarılar geliyor olabilir. Sabretmek seni tüketti, iş ve sağlık dengesini kurmalısın. Bu Dolunay’da yeni bir düzen getir ve hayatını daha sağlıklı bir yola sok!

YAY VE YÜKSELEN YAY

Her şeyin üstünü örtsen de çevrene neşe saçıyorsun. Fakat içindeki anlaşılmamışlık duygusu seni esir alıyor. Bu Dolunay’da duygularını açıkça ifade etme cesaretini göster. Flörtlerin ve eğlencenin seni mutlu edeceği, ama dikkatli olman gereken bir dönem!

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Ailenle olan sorumlulukların ve ilişkilerdeki çatışmalar seni yıpratıyor. Bu Dolunay’da kendi mutluluğuna odaklanmalı, başkalarının yüklerini taşımaktan vazgeçmelisin. Sorunları herkes kendisi çözsün, sen sınırlarını çiz!

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Sıra dışı düşüncelerin her zaman eleştirildi. Fakat şimdi, fikirlerini açıkça ortaya koyma ve iş hayatında kendini göstermenin zamanı. Kimseyi değiştirmeye çalışma, sadece yaptıklarınla imzanı at. Kendi gücünü fark et!

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Bu Dolunay’da değişimi en iyi karşılayan sensin. Kendi içsel çatışmaların sona eriyor ve büyük bir dönüşüm yaşıyorsun. Aşk ve para konularında kendini güvende hissediyorsun. Şimdi korkularından kurtulma ve kendini sevmekle başlayacak bir dönem başlıyor!


Bu Dolunay, bastırdığımız tüm duyguları patlama noktasına getiriyor. Kendi cesaretini bul, öfkenin seni yönetmesine izin verme. Esaret mi, cesaret mi? Seçim senin!

Astrolog: Işıl YIKILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.