Marmaris'te kayıp Rus turistin arama çalışmaları devam ediyor

Marmaris'te kayıp Rus turistin arama çalışmaları devam ediyor

Marmaris’te 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova için en son görülen yer olan Karya yürüyüş yolunun başlangıç noktasından itibaren 11 kilometrelik alanda başlayan arama çalışmaları devam ediyor.

11 Ağustos tarihinde Moskova’dan Marmaris’e tatil için gelen ve 17 Ağustos tarihinde kaldığı otelden doğa yürüyüşü için çıkan Somova 19 Ağustos’ta ülkesine dönmemesi üzerine ailesi kayıp ihbarında bulundu.

Kayıp kadının arama çalışmalarını Marmaris Asayiş Büro ekipleri ve AFAD merkezi ile koordineli olarak Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma (MABKE), Emniyetli Hayat Derneği,Datça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-AME-DER), Datça ve Marmaris Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMESAR), komando ekipleri, Sahil Güvenlik ekipleri ile jandarma iz takip köpekleri, 8 dron, 1 termal dron ve İHA ile çalışmalar hem havdan hem de karadan devam ediyor.

11 kilometrelik alanda yapılan aramalar, AFAD koordinesinde ve bölgenin çeşitli noktalarından çıkılarak hassas burunlu iz takip köpekleri ile yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum