Marmaris'te yaz sıcağı sahilleri doldurdu

Marmaris'te yaz sıcağı sahilleri doldurdu

Marmaris sahilleri aşırı sıcak havaların etkisiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren gün boyu sahillerde güneşlenen ve denizin serin sularında yüzen tatilciler, bu sıcak havalarda denize girmenin daha iyi olduğunu ve olabildiğince sudan çıkmak istemediklerini ifade ediyorlar.

Sıcakların günden güne artarak devam ettiği bu günlerde uzmanlar vatandaşları tansiyon ve güneş çarpması gibi rahatsızlıklara maruz kalmamaları için dikkatli olmalarını, su tüketimlerini sürdürmeleri gerektikleri konusunda uyarılarda bulundu.

Tatilini Marmaris’te geçiren bir vatandaş ‘’ o kadar sıcakladık ki kaldığımız otelin havuzu bile bize sıcak geldi dedik denize gidelim. Su serin bizi ferahlatıyor az da olsa hep suyun içinde kalmak istiyoruz. Çıkınca aynı sıcak tekrardan bizi buluyor. Ama Marmaris çok güzel bir yer akşamları hava daha normalleşince çıkıp geziyoruz’’ sözlerini ifade etti.

Denize serinlemek için geldiğini belirten Emekli öğretmen Cemile K. ‘’ evde klima bile yeterli gelmiyor günde iki üç kere bazen duşa giriyorum. Bugün bir değişiklik olsun denize gireyim diye geldim ama çok da duramıyorum, tansiyonum yükselecek diye ondan biraz serinledim şimdi evime gidiyorum. Evden çıkarken klimayı bile kapamadım serin olsun bir nebze de olsa diye’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.