Mars İkizler Burcunda

Mars İkizler Burcunda

Işıl Yıkılmazdan astroloji yorumu.


"Nasıl bir içim çekilmiş gibi yaşıyor, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Hayat enerjim yok gibi," diyorsun. Ah, tanıdık bir his değil mi? Bazen elini ayağını her şeyden çekersin, içine kapanır, kendi zihninde fırtınalar koparırsın. En iyi dert ortağın zihnin değil mi? Peki, sence hep böyle mi devam edecek? Tabii ki hayır! Hemen hazırlan çünkü her an her şey olabilir.

Bugün sana gökyüzünün asi çocuğu Mars'ın, meraklı ve hareketli İkizler burcunda dans edişinden bahsedeceğim. Mars İkizler burcuna geçti ve önümüzdeki 50 gün boyunca nasıl geçtiğini anlamadan "Ben ne yaşadım?" diyebilirsin. Bu dönem o kadar çok yönlü ve renkli olacaksın ki, aklına gelen her şeyi anında hayata geçirecek gibisin. Ama dikkat et, sakarlık yapma veya yanlış kararlar verme ihtimalin var. Bir sakin olalım.

Öncelikle Mars, gezegenler aleminin savaşçısıdır. Kendisi hırslı, dinamik ve biraz da fevri. İkizler burcu ise zekâsı ve iletişim yetenekleriyle bilinir. Şimdi bu ikilinin bir araya geldiğini hayal et. Evet, tam anlamıyla bir enerji patlaması!

Bu dönemde dilin adeta bir kılıç gibi keskin olacak. Sosyal ortamlarda esprilerinle göz kamaştıracak, tartışmalarda ise zekâ dolu argümanlarınla rakiplerini mat edeceksin. Yalnız dikkat! Mars'ın etkisiyle dilin biraz sivri olabilir, patavatsızlık yapmamak için iki kere düşünmekte fayda var.

Mars İkizler burcunda hareket ederken, aynı anda birkaç işi birden yapma eğiliminde olacaksın. Aman dikkat, bu çılgın enerji seni dağıtmasın! Bir yandan kahveni yudumlarken diğer yandan Zoom toplantısına katılabilir, aynı anda e-postalarını yanıtlayabilirsin. Ama unutma, multitasking kahramanı olsan da, her işe yetişmek bazen kaos yaratabilir.

Büyük bir hevesle başlayacağın her iş, bir süre sonra sıkılmana sebebiyet verebilir çünkü bu dönemi heves duygusu yönetecek. Dürtüsel heveslerin anlık değişimi ve yaşayacağın hız seni yormasın.

Bu transitin bir diğer etkisi de öğrenme isteğinin zirve yapması. Mars'ın ateşiyle İkizler’in merakı birleşince, adeta bilgiye aç bir canavara dönüşeceksin. Yeni kurslar, kitaplar, podcastler... Her şeyden biraz tatmak isteyeceksin. Bu harika bir şey! Ancak unutmadan söyleyeyim, yüzeysel bilgilere kapılıp derinlemesine öğrenmeyi ihmal etme.

Ve şimdi dikkat! İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür, 5 Ağustos'ta retro hareketine başlayacak. Bu da demek oluyor ki, iletişimde yanlış anlamalar, teknik aksaklıklar ve küçük karışıklıklar kapıda. Merkür retrosu sırasında Mars'ın enerjisiyle hızla hareket ederken iki kere düşünmek ve yavaşlamak önemli olacak. Eski defterler açılabilir, tamamlanmamış işler geri dönebilir. Bu dönemi sakin ve dikkatli bir şekilde geçirmekte fayda var.

Aşk hayatında ise kelimelerin gücünü keşfedeceksin. Tatlı sözler, romantik mesajlar havada uçuşacak. Ancak Mars’ın aceleciliğiyle düşünmeden söylediğin şeyler, karşındaki kişiyi şaşırtabilir. Duygularını ifade ederken biraz daha dikkatli ve özenli olmanda fayda var.
Seni etkilemek isteyen çapkınlara ekstra dikkat et! Bu dönem geçici yaz aşkları dönemi!
Ancak işin bir de bonusu var: 2022 yılında yarım kalan ne varsa, bu dönem hepsi aklında olacak. Geçmişte yarım kalan işler, tamamlanmamış projeler, bitmemiş ilişkilerle mücadele edeceksin. Bu dönemde, geçmişten gelen konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsin. Bu da bir tür temizlik, bir yeniden düzenleme fırsatı demek.

Kavga etmekten veya tutkulu dürtülerle hareket etmekten kaçın. Zihnin öyle yaratıcı ki! Hayallerinin peşinden koş, spor yap, kitap yaz, diyete başla bu dönemde. Düşüncelerini dile getir ama yavaş ol. Bu dönem hızlı yemek yemek, hızlı yer değiştirmek, hızlı aksiyon almak... Hele ki azıcık flört de eklenirse, oh mis! Hazırla çekirdekleri, çayı, otur komşularla, arkadaşlarla; al bomba dedikoduları.

Sonuç olarak, Mars İkizler burcunda hareket ederken enerjin zirve yapacak, zeka ve iletişim becerilerin parlayacak. Ancak bu yoğun enerjiye kapılıp kontrolü kaybetmemek önemli. Kendini ifade ederken dikkatli ol ve enerjini doğru yönde kullan.

Bir sonraki köşe yazısında görüşmek üzere, yıldızlar rehberin olsun! Unutma, hayat her an değişebilir. Kendine biraz izin ver ve bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendir!
Astrolog
IŞIL YIKILMAZ
İnst @isilisilastro

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.