Milletvekili Otgöz ''Muğla’da acil olan enerji yatırımları hızlandırılacak''

Milletvekili Otgöz ''Muğla’da acil olan enerji yatırımları hızlandırılacak''

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ADM Elektrik Genel Müdürü, Yardımcıları ve Teknik ekip ile Muğla’ya yapılan ve yapılacak enerji yatırımlarını masaya yatırdı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz toplantıya ilişkin yazılı açıklama yaparak "Bölgemizin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan ADM Elektrik Dağıtım şirketini ziyaret ettik ve ziyaret kapsamında bölgemizin ihtiyaçları konusunda istişaremizi gerçekleştirdik. Şirketin elektrik dağıtım süreçleri, arıza koordinasyon sistemleri hakkında bilgi alarak müşteri talepleri için hizmet veren çağrı merkezini yerinde görüp inceledim. Saha çalışmaları kapsamında Muğla’mızın 8 ilçesinde, muhtarlarımız ve hemşerilerimizle toplantılar yaptık. Muhtarlarımızın ADM’den bazı talepleri oldu. Bu taleplerin çözümü için bölgemizin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan ADM Elektrik Genel Müdürümüz Ahmet Bayramoğlu ve ekibi ile geniş kapsamlı bir toplantı yaptık. Toplantıda, ilçelerimizin acil taleplerini masaya yatırdık. Sağ olsun Genel Müdürümüz acil olanların çözümü için çalışma yapacaklarını ifade etti. Taleplerimizin bazıları büyük yatırımları gerektirdiği için, 2025 yılı yatırım programına alınarak, çalışmalara başlanacak" dedi.

Yatırım Programında olan ve ihale sürecindeki Trafo Merkezleri

Seydikemer’in enerji ihtiyacını karşılamak için Seki-Sarıbaş trafo merkezi kurulumu projelendirildi. Çalışmalar son aşamaya geldi. Bodrum Turgutreis’e ve Yalıkavak’a enerji ihtiyacını karşılamak için 1’er adet trafo merkezi kurulması projelendirildi. İhale aşamasında. Ölüdeniz, Kayaköy ve Ovacık’a Fethiye’nin enerji ihtiyacını karşılamak için trafo merkezi kurulması projelendirildi. İhale aşamasında. Köyceğiz’in enerji ihtiyacını karşılamak için trafo merkezi kurulması projelendirildi. İhale aşamasında. Güllük’e Milas ve Bodrum’un enerji ihtiyacını karşılamak için trafo merkezi kurulması projelendirildi. İhale aşamasında. ADM Elektrik Genel Müdürüne teşekkür ediyoruz.

whatsapp-gorsel-2024-09-16-saat-12-41-46-a69f0a61-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.