Plüton Kova Burcunda

Plüton Kova Burcunda

Şu an durağan pozisyona geçen Plüton gezegeni Saat: 20:47 itibariyle Kova burcunda Retro hareketine başladı.

Kova burcunda başlayacak olan geri hareketini Oğlak burcunda son kez tamamlayarak 13 Ekim2024 itibariyle, yeni dünya düzenine ağır ağır itibariyle geçiş yapacağız.
Bu dönemi size şöyle örneklendireyim; uzun zamandır bir eğitim aldığınızı ve aldığınız derslerle, öğrenmediklerinizi öğrenmek için son ders ve son sınavınız olacak.
Plüton dönüşüm gezegenidir. Aslında jenerasyon gezegenidir fakat bizim bireysel haritalarımızdaki kişisel gezegenlerimize etki yapar. Sonuç olarak bizler toplumsal değişimlerden etkilenmiyor muyuz? Yıkıp yeniden inşa eder. Her bitiş yeni başlangıçtır. Evrenin sana vermek istediği yeni başlangıçlar için eskileri bitirmeni ister.
Plüton radikal değişimleri sever hayatınızda önemli olan konulara, ilişkiler- maddiyat ve maneviyat konularında hayatımızda köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.
Özellikle bu dönem kendinizle ilişkiniz nasıl, neden korkularınızdan ve kendinize koyduğunuz kurallardan özgürleşmiyorsunuz maddi ve manevi anlamda dış dünyaya yönelik sorumluluk alırken, kendi iç dünyanızı bastırıyor, değişimden korkuyorsunuz diye sorgulatacak ve önce kendin sonra hayatını değiştirmelisin diyecek. Kendinizle yüzleşmediğiniz, bastırdığınız duygularınızla, korkularınızla sizi yüzleştirecek. Bu dönemde tekrar hayatınızı ve kendinizi gözden geçirmeli, kendinizi yenilemeli ve yeniliğe açık olarak yepyeni bir hayat için kendinizden özgürleşmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu dönem ruhsal şifalanma, bilinçaltı seansları almanız sınavı rahat vermenize ve bir üst seviyeye kolaylıkla çıkmanıza yardımcı olacaktır.
Evren zaman zaman sana yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar vermek ister. Bunu yaparken de bitişler yaşatır çünkü alma verme dengenle hareket eder.
Hayat bize yepyeni hediyeler getirmek istediğinde bazen önce kaybetmemize sebep olur. Seveceğimiz yeniliğin gelmesi, ancak bir bitiş bir gidişle olur. Her bitiş bambaşka bir başlangıç olacak!
Bunu sakın unutmayın! İnancınızdan, ümidinizden, mücadelenizden vazgeçmeyin ve karamsarlığa düşmeyin
Kaybetmekten, belirsizlikten korkmayın. İnan bana bitişlerde, gelenler de sizin için daha mutlu yaşamanız adına hediye olacak. Yaşadığınız her şey; için bir hediyeyle gelecek. fark edebilmeyi bilene, görene…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.