Marmaris TÜVTÜRK’te belediye parkından daha çok bank var

Marmaris TÜVTÜRK’te belediye parkından daha çok bank var

Marmaris’te parklarda oturacak bank bulamazken TÜVTÜRK’te her yerde Marmaris Belediyesine ait banklar vatandaşların dikkatini çekti.

Beldibi mahallesinde bulunan TÜVTÜRK araç muayene istasyonunda Marmaris Belediyesine ait bankların çokluğu vatandaşların tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar parkların bir çoğunda bank olmadığını olanların da çoğunluk kuramının kırık ve kötü durumda olduğunu ifade ettiler.
Aracın muayeneye götürdüğü sırada Marmaris belediyesine ait bankaları fark eden Ahmet Ö. “ burası özel bir kurum kendi bankını ya da oturacak yerini alamıyor mu? Bunu belediyenin mi yapması gerekiyor. Biz çocukları parka götürdüğümüzde oturacak bank bulamıyoruz bir veya iki ile sınırlı onlarda bakımsız bir çok park dakiler kırık. Burada özel bir kuruluşta Marmaris belediyesine ait bankların olması bizi şaşırttı” sözlerini ifade etti.

Daha önceden TÜVTÜRK’e aracını muayeneye götüren ve oradaki Marmaris Belediyesi ait bankların çoğunluğunu gören bir başka vatandaş F.G “ ben daha önceden oradaki bankları farkettim. Yetkililere bildirdim ama herhangi bir sonuç olmadı. Yani bence orası özel bir yer ve belediyenin oraya bank vermesi bence garip”sözlerini ifade etti.

474f689a-fe3e-42f7-8901-cdf151842370.jpeg

c0c459e4-befc-408e-9cb1-c093160061ed.jpeg

0a1b6ec8-dfb4-4a6f-badc-4245ef3f8194.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.