Marmaris Areena Club' ta  Hande Yener'den muhteşem konser

Marmaris Areena Club' ta Hande Yener'den muhteşem konser

Pop müziğin sevilen şarkıcısı Hande Yener, Areena Club'ta konser verdi. 2 bin kişilik mekanı tıklım tıklım dolduran Yener, sahnede 1 saatten fazla kalarak en sevilen şarkılarını canlı olarak seslendirdi.

Kendisini dinlemeye gelenlerin kulaklarının pasını alan sanatçı, muhteşem dans şovlarıyla da enerjiyi zirveye çıkardı.

Marmaris, deniz, kum, güneş ve muhteşem manzaralarının yanı sıra eğlence hayatıyla da iddiasını sürdürüyor. Çeyrek asırdır sahnelerde olan ve şarkıları 7'den 70'e herkes tarafından ezbere bilinen Hande Yener, Marmaris Barlar Sokağı'nda unutulmaz bir konsere imza attı. Özel aracından inerken söylediği şarkıyla konsere başlayan usta sanatçı, onlarca popüler ve sevilen şarkısını seslendirdi. Konserin sonunda da aracına şarkı söyleyerek binen Yener, hayranlarına veda etti.

Konser boyunca dansçılarıyla gerçekleştirdiği dans şovlarıyla gözlere de hitap eden Hande Yener, sık sık hayranlarıyla sohbet etti. "Altın çağımı yaşatıyorsunuz bana," diyerek sahnedeki 24. yılını kutladığını belirtti. Sevenlerinin isteklerini kırmayarak bazı şarkılarını ikişer kez okuyan 47 yaşındaki sanatçı, sahne performansıyla hayran bıraktı.

Ünlü şarkıcı, konser bitiminde aracının etrafını saran hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmeyerek selfie yaptı. Areena Club'ın tecrübeli işletmecisi Kamil Issı, Marmaris'te yıldızlar geçidi yapmaya devam edeceklerini belirterek, Hande Yener'in 2 Ağustos'ta tekrar geleceği müjdesini verdi.

img-0794.jpg

img-0770.jpg

img-0841.jpg

img-0932.jpg

img-0829.jpg

img-6011.jpg

img-1020.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.