Marmaris Protokolü öğretmenevinde bayramlaştı

Marmaris Protokolü öğretmenevinde bayramlaştı

Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Ünlü ilçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştıKurban Bayramı kutlamalarında bayramlaşma programı gerçekleşti.

Bugün saat 15.00’da Marmaris Öğretmenevinde düzenlenen Kurban Bayramı kutlamaları dahilinde ilçede düzenlenen bayramlaşma programına Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, Marmaris Bölge Liman Başkanı Eray Aykanat, ilçe protokolü, İlçe Kurum müdürleri, Marmaris Genç İş İnsanları Derneği temsilcileri STK’lar, Siyasi partiler katılım sağladı.

Masaları tek tek dolaşarak herkesle bayramlaşan Kaymakam Kaya, herkesin “Kurban bayramınızı kutluyorum, bugün bayram olmasıyla birlikte aynı zamanda biliyorsunuz ki babalar günü. Tüm babaların ve baba adaylarının da babalar gününü kutluyorum. Sevdiklerinizle beraber nice bayramlara” dedi.

“Esnaflarımız, otelcilerimiz ziyaretçilerimizi karşılamak için sabırsızlanıyordu”

Belediye Başkanı Acar Ünlü “Herkesin Kurban bayramını kutluyoruz Marmaris olarak bu bayrama her zamanki gibi hazırlandık. Bütün belediye ekiplerimiz, esnaflarımız, otelcilerimiz ziyaretçilerimizi karşılamak için sabırsızlanıyordu. Dünden beri zaten Marmaris'e ziyaretçi akınımız başladı, otellerimiz şu anda dolu Marmaris iyi bir bayram geçiriyor. Biz de Marmaris Belediyesi olarak bu bayramın belediye hizmetleri açısından kusursuz sorunsuz geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki de nüfusun arttığı kalabalığın arttığı günler geçiriyoruz. Biz de kentimizde sağlıklı huzurlu bir bayram geçirilebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Mezbahalarımızdaki kesim faaliyetleri sorunsuz bir şekilde devam ediyor Marmaris Bayram'a hazır bir şekilde başladı iyi bir şekilde de devam ediyor inşallah sorunsuz bir şekilde de bu bayramı en güzel şekilde bitireceğiz.” İfadelerini kullandı.

img-5545.jpeg

img-5575.jpeg

img-5598.jpeg

img-5580.jpeg

Haber/Foto Muhabir: Fulya Aybat - Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.