Çetibeli'de kaza 7 yaralı

Çetibeli mahallesi karayolunda iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kaza da araçların içinde bulunan 7 kişi hafif yaralı olarak ilçedeki hastanelere sevk edildi.

Kaza bugün öğleden sonra Marmaris Karayolu Okluk kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Marmaris istikametine doğru seyir halinde olan özel bir transfer aracı ile hafif ticari araç kavşak kesiminde çarpıştı. Kazayı görenlerin 112 acil ihbar hattını araması üzerine Marmaris Bölge Trafik istasyonu ekipleri ve ilçe jandarma ekipler ile ambulans ekipleri olay yerine geldiler. Yaralılar Sağlık çalışanlarının ilk müdahalesinin ardından ambulanslar ile hastaneye sevk edildiler. Çarpışmanın etkisi ile bölgedeki trafik tabelaları da devrildi. Bölge trafik ekipleri kısa süreli kapanan yolda güvenlik önlemi alırken trafiğin akışı kontrollü bir şekilde akmasını sağladılar.

Kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılırken Marmaris Bölge trafik istasyon ekipleri Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri