Çetiner ve Can ailelerinin mutlu günü

Marmaris'in Çamlı köyünde gerçekleşen ve renkli görüntülere sahne olan düğün merasiminde Çetiner ve Can ailesinin evlatları Emine ile Emre çifti gelinin mahallesi olan Çetibeli'inde yapılan kınadan sonra, Çamlı mahallesinde muhteşem bir düğünle devam etti

Düğün sahiplerinden olan damadın babası Mehmet Çetiner ve annesi Güldane Çetiner gelinin ablası Emel Dalgıç ve eşi Osman Dalgıç düğüne gelen misafirleri kapı da karşıladılar.
Davetliler muhteşem bir yemeğin ardından coşkulu bir şekilde düğünün yapılacağı alana geldiler. Düğün salonunu hınca hınç dolduran davetliler gönüllerince eğlendi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde dans parçalarından sonra canlı müzikle hareketli parçalar eşliğinde muhteşem düğün merasimini renkli görüntülere sahne oldu.
Çetibeli mahallesindeki kına merasiminden sonra Çamlı köyündeki düğün töreni heyecanıyla iki ayrı mahallede düğünlerini tamamlayan Emine, Emre çifti dünya evine girmenin heyecanını her iki aile yakınları, eş ve dostlarıyla birlikte yaşadılar.
Çetibeli mahallesinde yapılan merasime çok sayıda katılan davetlinin yanı sıra düğüne gelemeyip çelenk, çiçek ve telgraf gönderenler oldu. Çelenk ve çiçek gönderenler arasında Marmaris belediye başkanı Acar Ünlü, telgraf ve çiçek gönderen bir diğer önemli isimse Kırşehir vali yardımcısı Alper Balcı oldu. Ayrıca Kırşehir vali yardımcısı Alper Balcı gönderdiği telgrafta genç evli çifte mutluluklar diledi.

Çamlı mahallesindeki yapılan merasime Can ve Çetiner ailelerinin aile yakınları ve dostları düğüne geniş katılım göstererek salonunu tıklım tıklım doldurdular. Düğün merasimi takıdan sonra aile yakınlarının istek parçalarıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri