Kurban Bayramı tatili için tatilciler biletlerini almaya başladı

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte, Marmaris'te tatil planları hız kazandı. Marmaris otogarından bayram tatili için satılan biletler arasında İstanbul, Ankara, Adana, Hatay, Mardin ve Maraş gibi iller yer aldı.

Ancak, şu an için Marmaris’ten konulan ekstra bir sefer bulunmazken Cuma gününden itibaren yaşanacak olan yoğunluğa göre belirleneceği bilgisi verildi.

Tatil dönemi yaklaştıkça talebin artması nedeniyle ek seferlerin konulması bekleniyor. Yetkililer, tatilcilerin biletlerini erkenden alarak bu yoğunluktan etkilenmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan, Marmaris'te konaklama yerleri de bayram tatili dolayısıyla dolmaya başladı. Turizm yetkilileri, tatilcilerin konaklama sorunuyla karşılaşmamaları için rezervasyonlarını erkenden yapmalarının önem arz ettiğini belirtiyor. Marmaris, tatil süresince plajları, tarihi yerleri ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sonuç olarak, tatilcilerin hem ulaşım hem de konaklama konusunda planlarını önceden yapmaları ve olası yoğunlukları göz önünde bulundurarak tedbirli olmaları gerekiyor.

Stajyer Muhabir: Buse Erdaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri