Marmaris'te akıl almaz olay 'annem kanser hastası ' dedi iş arkadaşına saldırdı

Marmaris’te güvenlik görevlisi genç kız şiddet iddiasıyla şikayetçi oldu. Marmaris’te bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan S.B.D. kendisine gelen çiçeği güvenlik kulübesinde tuttuğu için amiri tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu

Marmaris’e okul ve tedavi masraflarını karşılamak için geldiğini belirten 21 yaşındaki özel güvenlik görevlisi S.B.D., 14 yaşında babası tarafından şiddete maruz kaldığı için yetiştirme yurduna gittiğini, şiddet konusunda çocukluğundan bu yana travmaları olduğunu belirterek, "Tüm şiddet gören kadınlar için şikayetimi geri çekmeyeceğim, konunun sonuna kadar takipçisi olacağım," dedi.

"üniversite ve sağlık masraflarını karşılamak için çalışmaya geldim"

Yetiştirme yurdundan çıkmasının ardından üniversite sınavını kazanarak İnşaat Mühendisliği bölümünde okuyan ve son sınıf öğrencisi olan S.B.D., okul harçlığını çıkarmak için özel güvenlik sertifikası aldığını belirtti. S.B.D., "Şubat ayında beynimde tümör olduğunu öğrendim. Diyarbakır’da onkoloji bölümünde tedavi aldım, tedavi sürecim de devam ediyor," diyerek yaşadığı olayı anlattı.

Genç kız, sabah 08.00 ile 16.00 saatleri arasında bir otelde güvenlik görevlisi olduğunu belirterek, "Bir hafta önce bana çiçek ve ayıcık hediye gelmişti. Kaldığımız yer çok küçük olduğu için amirlerimin de izni ile hediyeleri görev yaptığımız kulübeye bırakmıştım. 15 Temmuz gece yarısını geçtikten sonra, yani 16 Temmuz tarihinde, şefim bana çiçekleri kaldırmam yönünde mesaj attı. Ben de daha önce söyledim, sorun olmadığını ancak sabah gelip kaldıracağımı belirttim. Sonra yine içim rahat etmedi, gittim çiçek zaten kurumuştu, onu çöpe attım. Ayıcığı alıp çıkarken bana saldırdı. Türbanlı olduğum için eşarbımla çıkmıştım, vurmasının etkisiyle eşarbım düştü. Bu kez düşen eşarbımla bana vurup hakaret etmeye başladı. Annesinin kanser hastası olduğunu, zaten sinirinin bozuk olduğunu söyledi. Çevreden olayı görenler hemen gelip onu uzaklaştırmaya çalışıp polisi aradılar. Polis geldi, hemen beni oradan alıp önce hastaneye darp raporu almaya, ardından da polis merkezine götürdüler. Tatile gelmiş bir aile de olaya çok tepki göstererek şahit olacaklarını söylediler. Ben karakolda şikayetçi oldum, hakkımı sonuna kadar arayacağım. Zaten şiddet gördüğüm için ailemin yanından alınıp yetiştirme yurduna verilen bir insanım. Kadınlara eziyetlerin, şiddetlerin son bulmasını istiyorum," diyerek birlikte aynı otelde görev yaptığı şefi olan güvenlik görevlisi M.K.'nin annem hasta diyerek, odadaki hediyeleri bahane ederek kendisine şiddet uygulamasını asla onaylamadığını belirtti.

"İşinden Oldu"

21 yaşındaki özel güvenlik görevlisi ve üniversite öğrencisi S.B.D., olay gecesi otelin gece müdürünü aradığını ancak izinli olduğunu söylediğini ifade ederek, olayın ertesi günü çalıştığı otele gittiğini, ancak otel yönetimi tarafından huzursuzluk çıkardığı gerekçesiyle 24 Haziran tarihinden bu yana devam ettiği işine son verildiğini, ancak kendisine şiddet uygulayan şefinin göreve devam ettiğini ifade ederek, "Beni sahipsiz ve hasta diye kovdular, ama ben 14 yaşımdan bu yana devletimin koruması altındayım. Otel sahipleri beni arayıp konuyu bilmediklerini, her konuda yardımcı olmak istediklerini kadına şiddete kendilerinin de karşı olduklarını söylediler, ancak benim işime son verildi, bana şiddet uygulayan ve hakaret eden şahıs görevine devam ediyor," diyerek konunun takipçisi olmaya devam edeceğini söyledi

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri