Marmaris’te kızgın kumlardan serin sulara atlama zamanı geldi

Marmaris’in neredeyse sıcaklıklarının tavan seviyeleri görmesiyle birlikte Marmaris plajları denizde serinlemek isteyenlerle doldu taştı.

Yaz aylarının en vazgeçilmez losyonlarından Marmaris kumsalları yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Deniz sıcaklığının 25.4 dereceyi gördüğü sıcak günlerde deniz kenarları sıkça tercih edilmekte.
Emekli Öğretmen Berrin Ç. ‘’Hava çok sıcak evimizde durduğumuz yerde terliyoruz biz de soluğu denizde alıyoruz. Şöyle biraz girip biraz keyif yapıyoruz. Evet denizin suyu biraz ılık ama bu bile bize yeterli serinlememize ve ferahlamamıza yardımcı oluyor’’ dedi.
Sıcaklar dolayısıyla soluğu deniz kenarında aldığını vurgulayan Mehmet Caner ‘’açıklara su kıyıda olduğundan çok daha soğuk geliyorum buradan girip biraz açılıyorum o zaman çok daha iyi hissediyorum. Su çok güzel yaz aylarında hele ki Temmuz ayında denize girebilmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Vakit buldukça Marmaris’imizin farklı denizlerinde günümüzü geçirmeye özen gösteriyoruz’’ sözlerini ifade etti.
Kaptan Cemal Ç.‘’ denize yaz kış girmeye bayılıyorum ikisinin tadı da bir başka özellikle bizim Marmaris’imizin denizi bambaşka. Çok yer gezdim çok denize girdim ama Marmaris’in denizini hiçbir yer tutamaz. Denize girmeyi sevin yaz aylarında yapılacak en güzel aktivite bu’’ dedi.

Muhabir: Yaren Özdemir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri