ÖDÜLLÜ TİYATRO OYUNU MARMARİS'E GELİYOR

Bol ödüllü “Sevgili Arsız Ölüm: Dirmit” oyunu Marmarisli tiyatro severlerle buluşacak.


Popüler yazar Latife Tekin’in romanından uyarlanan ve farklı kategorilerde çok sayıda ödüle layık görülen “Sevgili Arsız Ölüm: Dirmit” Marmaris’te sahne almaya hazırlanıyor. Nisan ayı içerisinde Zeytindalı Yapım ve Via Stage’in organizasyonuyla Denizli ve Fethiye’de sahnelenen oyun yüksek gişe rakamlarına ulaşırken, izleyenlerden de tam not aldı. Tiyatro Hemhal’in hazırladığı ve bugüne kadar birçok şehirde binlerce izleyiciye ulaşan oyun, 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 21:00’de Armutalan Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Tek Kişilik ‘Dev’ Performans

Hakan Emre Ünal’ın yönettiği oyun, Nezaket Erden’in muhteşem performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Nezaket Erden; son dönemin popüler Netflix dizilerinden olan ve kadrosunda Haluk Bilginer, Uğur Yücel, Öner Erkan, Songül Öden gibi ünlü isimlerin yer aldığı Uysallar’da hayat verdiği “Yağmur” karakteriyle herkesin büyük beğenisini topluyor.

İzleyicilerden tam not alan oyunun konusu ise şöyle: Köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin şehirle mücadelesi, ailenin en küçük kızı Dirmit'in gözünden anlatılıyor. Sıkıştıkları tek odalı evde, şehre tutunma mücadelesinde hepsi kendilerince bir yol tutturuyor. Dirmit kız ise durmak bilmeyen merakı ve direnme gücü sayesinde karşısına çıkan zorluklarla baş etmenin türlü yollarını buluyor. Onu şehirden korumaya çalışan annesi Atiye, babası Huvat ve abileri Dirmit'in türlü yollarından huylanıyor, ona adet ve geleneklerin rehberliğinde türlü engeller koyuyorlar. Ama Dirmit durur mu, durmuyor…

Oyunun biletleri Konak Kırtasiye Pazar Yolu Şubesi, Güngör Kırtasiye (Armutalan) ve Biletix’ten temin edilebilirken, izleyiciler 0533 196 20 00 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri