YOLCU GEMİSİ MARMARİS ESNAFINI SEVİNDİRDİ

Marmaris ilçesi gümrüklü limanına sabah 06.00 da demir atan Meine Schiff Herz yolcu gemisi esnaflara can suyu oldu.

Marmaris gümrüklü limanına sabah saatlerinde demir atan 228 metrelik yolculu gemisi 1280 yolcusu ve 641 mürettebatı ile ilçede hareketlilik oluşturdu.

Yolcuların çoğunluğunun Almanya diğer Avrupa ülkelerinden olan1280 yolcu ile demir atangeminin 350 yolcusu Dalyan turuna gitti. Kalan yolcular Marmaris Marinada kafelerde oturarak, kapalı çarşıda alışveriş yaparak zamanlarını geçirdiler. Tatile gelen bazı vatandaşlar büyük geminin manzarası ile fotoğraf çektirdiler.

Marmaris esnaflarından Şaban Şener ‘’ gemiyi sabah saatlerinde gördüm, o zaman karanlıktı şimdi fotoğraf çektim, esnafımıza can suyu oldu bir hareketlilik oldu iyi ki geldiler çok memnunuz’’ dedi.

Herakliyon Limanından gece saatlerinde ayrılıp sabah 06.00 da Marmaris’e demir atan geminin yolcularından olan Alman Groseheis çifti tatil yaptıkları geminin önüne geçip hatıra fotoğrafı çektirdiler ‘’ sabah saatlerinde Marmaris’e geldik burası çok güzel, buradan Bodrum’a geçeceğiz sonra da tatilimiz devam edecek. Burada günümüzü güzel geçirdik ama alışveriş yapmakta zorlandık pazarlık yaparak aldık aldığımız şeyleri ‘’ şeklinde konuştular.

Marmarisli esnaflar ise canlılığın güzel olduğunu akşama dönecekleri için üzgün olduklarını belirttiler.

Sabah 06.00 da Marmaris’e gelen dev yolcu gemisi 1280 yolcusu ve 641 mürettebatı ile birlikte saat 19.00 da ilçeden ayrılarak Bodruma hareket edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri