Uysal ‘’Marmaris Spor işgalcilerden kurtulup gerçek sahibi olan millete geri geçecek’’

Uysal ‘’Marmaris Spor işgalcilerden kurtulup gerçek sahibi olan millete geri geçecek’’

Marmaris spora yıllarca emek vermiş eski genel kaptan ve başkanlığını yapmış Gürcan Uysal Marmaris'teki spor kulüpleri karmaşasında gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu.

2004 yılında merhum Belediye Başkanı İsmet Karadinç’in görev süresinin bitmesi ile birlikle görevinden istifa eden Marmaris Spor’un eski genel kaptanı ve başkanı son dönemlerde Marmaris’te çıkan Marmaris spor ve Marmaris belediye spor tartışmalarının ardından damga vuracak sözler söyledi.

‘’ Marmaris'te bir tane spor kulübü var o da Marmaris Gençlik Spor Kulübü’’

1927 yılında kurulan Marmaris spor kulübü derneği 1931 yılında Türkiye Futbol federasyonuna kaydolan 85. Kulüp’ün eski genel kaptanı ve başkanı Gürcan Uysal ‘’ Marmaris'te bir tane spor kulübü var o da Marmaris Spor Kulübü. 2004 yılında biz yönetimi bıraktığımızda, kulüp birkaç yıl boyunca farklı bir şekilde yönetildi. Ancak, zamanla Marmaris spor'u ticarethane gibi görmeye başladılar. Ama Marmaris spor ne bir ticaret alanıdır ne de bir oyuncaktır. Bu kulüp, milletin kulübüdür ve herkes bunu böyle bilsin. Marmaris spor, eninde sonunda hak ettiği yere gelecektir. Kimse boşuna çaba sarf etmesin ve herkes haddini bilsin. Marmaris spor Kulübü'nün üzerinde kimse oyun ve siyaset yapmasın. Geçmişteki belediye başkanlarının yaptığı hataları, şu anki belediye başkanı da yaparsa, o da aynı şekilde geldiği gibi gider. Marmaris spor kimsenin oyuncağı değildir, milletin kulübüdür. Bu kulüp üzerinde karar verecek olan milletin kendisidir, bir belediye başkanı değil. Marmaris spor'a sahip çıkmadılar, kulübü yolda bıraktılar. 6 yıl boyunca tek başıma, kimseden yardım almadan bu kulübü ayakta tuttum ve birinci amatör kümeden Süper Amatör Lig'e çıkardım. Ancak, kulüp şirketleşince çeşitli pazarlıklar yapıldı ve para kazanılmaya çalışıldı. Şimdiki yöneticiler de bilsin ki, bu kulübü idare edemezlerse, er ya da geç bu kulüp onların elinden alınacak ve milletin malı, milletin kulübü olacak. Herkes haddini bilecek. Eğer hizmet etmek istiyorlarsa, kongrelere katılıp yönetim kurullarında yer alabilirler. İyilik yapmak isteyenler için hiçbir engel yok’’ sözleri ile Marmaris Gençlik spor ‘un asıl sahibinin millet olduğunu vurguladı.

Eski genel kaptan Gürcan Uysal Marmaris spor kulübünün başına tekrardan geçeceğinin sinyallerini vererek ‘’ er ya da geç işgalciler bu kulübü terk edecek ve bu kulüp gerçek sahibi olan millete geri geçecektir’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.