NEDEN?

Türk futbolcular, ulusal ve uluslararası arenalarda yeteneklerini kanıtlamış olmasına rağmen genellikle taraftar tarafından değer göremiyorlar.

Türk futbolcularının yetenek ve potansiyellerinin göz ardı edilmesi, futbolun gelişimine engel olabilir, yerel yeteneklerin desteklenmemesi Türk futbolu için sorun yaratabilir. Son zamanlarda pek çok genç ve Milli yeteneğimiz maç çıkışında veya girişinde bir grup taraftar tarafından haksız ve olumsuz tezahürata maruz kalıyor peki neden?

Bana göre bunun en baş sebebi yabancı futbolcuların takımlara getirilerinin çok daha ön planda olması. Ancak unutulmamalı ki göz ardı ettiğimiz, haksız, olumsuz ve baskıcı eleştirilerimizi yaptığımız genç oyuncular bizi Milli takımda temsil edecekler. Bir oyuncunun sırf kendi emellerimiz doğrultusunda motivasyonunu ve moralini bozarsak Türk futboluna feci bir eksi kazandırmış oluruz. Üzülerek belirtmek istiyorum ki bizim millet olarak en büyük eksikliğimiz destek. Daha doğrusu kendi Milletimizden olana desteğimiz yok denebilecek kadar az.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum