15 Temmuz şehitleri hayrına  Marmaris'te lokma dağıtıldı

15 Temmuz şehitleri hayrına Marmaris'te lokma dağıtıldı

Marmaris'te görev yapan Nedip Cengiz Eker ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan tüm şehitler hayrına Marmaris Camii önünde lokma hayrı yapıldı.

15 Temmuz 2016 tarihinde tüm ülkede olduğu gibi Marmaris’te de hain darbe girişimcileri Fetönün yaptığı saldırılarda Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli Şehit PÖH Gülşah Güler ve Marmaris’te görevli Şehit Polis Memuru Nedip Cengiz Eker ile tüm şehitlerin ruhuna lokma dağıtımı yapıldı.

15 Temmuz 2016 yılı hain darbe girişiminde çıkan olaylarda şehit düşen Marmaris’te görevli Şehit Polis Memuru Nedip Cengiz Eker ve Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli Şehit PÖH Gülşah Güler ve tüm şehitlerin anısına Cuma namazına müteakip Marmaris Camii önünde hayır düzenlendi. Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen lokma hayrına şehit komiser Gülşah Güler’in abisi Reşit Güler ile polis memuru Nedip Cengiz Eker ’in babası Nihat Eker, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Emniyet müdürlüğü personeli, silah arkadaşları ve vatandaşlar katılarak dualar edildi.

whatsapp-gorsel-2024-07-12-saat-15-14-49-748e1b5f.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.