Evren Paşa Okulu’nda çıkmaza mı giriliyor

Evren Paşa Okulu’nda çıkmaza mı giriliyor

Armutalan Mahallesinde bulunan yaklaşık iki yıl önce depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı alınan binanın ön tarafında bulunan işletmenin çıkmaması sebebiyle yıkımı gerçekleşmeyen Evren Paşa Okulu’nun ne zaman tekrar eğitime açılacağı merak konusu.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı fırıncı ile görüşmüş ve noterden çıkış kâğıdı almışlardı ancak hala çıkmadığı gibi öğrenciler de her yıl farklı okullarda eğitim görmek zorunda kalıyor. Öğrenci velileri bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını dile getirirken “artık ne yapacağımızı bilmiyoruz her yere başvurduk ama kimse sesimizi duymuyor “ diyerek yetkililerin bir an önce çözüme kavuşturmasını istiyorlar. En yakın zamanda çocuklarının düzgün bir eğitim hayatlarının olmasını isteyen veliler ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini en yakın zamanda bir çözüm beklediklerini belirttiler.

Veli C.L ‘’ her sene aynı sorunu yaşamaktan çok yorulduk çocuklarımız sıkış tepiş kalabalık okullarda düzgün olmayan bir eğitim görüyorlar. Savaş veriyoruz ama hiçbir sonuca varamıyoruz. Biran önce bir çare bulunmasını istiyoruz’’ sözlerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.