Evsiz adam Marmarislileri huzursuz etti

Evsiz adam Marmarislileri huzursuz etti

Kemeraltı mahallesinde akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen şahısın mahalleliyi ve tatilciyi taciz ettiği iddia edildi.

Kemeraltı mahallesi sakinlerinin iddialara göre Mustafa Ö. isimli şahıs deli raporu ile geceleri çıplak bir şekilde gezerek vatandaşları ve turistleri taciz ediyor. Vatandaşlar bu şahsın evlerinin duvarlarına tuvaletlerini yaptığını iddia ederek ''bıktık bu adamdan biz yardım edecek kimse yok mu?'' şeklinde isyan ettiler.


Çevre sakinlerinden E. Ş '' Biz bıktık bu adam o kadar pislik bir adam ki gördüğünüz yerde lütfen polise ihbar edin elinde bir deli raporu var her şeyi yapıyor. Geceleri çırılçıplak geziyor. Evlerimizin bahçelerine bazen içine girip tuvaletini yapıyor. Ne kadar şikayet etsek de hiç bir işe yaramıyor. Raporlu olduğu için polisler salıyor'' sözlerini ifade etti.


Bir başka mahalle sakini D.K ''evet hastalık kötü bir şey Allah kimseyi hastalıkla sınamasın ama hasta diye bizleri rahatsız etmeye hakkı yok. Duyduğumuza göre hastaneye yatırıyorlar sonra geri bırakıyorlar. neden özellikle bizim mahallemizi tercih ediyor anlamış değiliz her yere şikayet ettik ama kimse ilgilenmiyor'' şeklinde konularak özellikle çocukların önünde soyunmasına tepkilerini dile getirdiler.
Mahalle sakinleri aralarında imza toplayıp gündüzleri çocuk bahçelerinde, geceleri evlerinin bahçelerinde ve sokaklarda çıplak ,küfür ederek dolaşan bu şahıstan şikayetçi olacaklarını ,nereye gideceklerini bilmediklerini kimin çözüm bulacağının bilmediklerini dile getirerek ''inşallah elimizden bir kaza çıkmaz başımız belaya girmez'' şeklinde konuştular.

whatsapp-gorsel-2024-06-29-saat-12-29-00-7257831f.jpg

Haber: Yusuf Keskin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.