İsa Çifçi Nerede?

İsa Çifçi Nerede?

Marmaris’te 30 Aralık 2023 tarihinde yakınlarıyla birlikte Balan dağına çıntar aramak için çıkan 65 yaşındaki İsa Çifçi ’den beş aydır haber alınamıyor.

65 yaşındaki kayıp İsa Çifçi eşi ve eşinin akrabaları ile çıntar aramak için çıktığı Balan dağında kayboldu. Kaybolduğu günden bu yana arama çalışmaları devam ediyor. Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri, AFAD, SAR, NAK, MAGAMESAR, Avcılar derneği ve bir çok gönüllü ile bazı günler sayısı 200 ü geçen ekiplerle aranan yaşlı adam kaybolduğu belirtilen bölgeden dağılarak her noktayı her çalı altını, dere yataklarını ve sulama havuzları arandı ancak yaşlı adamdan hiçbir ize rastlanamadı.


Yaşlı adamı tanımadığını ancak kaybolduğu günden bu yana konuyu takip ettiğini dile getiren V.İ ‘’ Ben adamı tanımam ancak bir kişinin yaklaşık beş ay içerisinde hiçbir iz kalmadan ortadan kaybolmsı bana mantıklı gelmiyor. Bu hikâyede bir eksiklik var. Yaşlı bir insanın Balan dağı gibi bir dağda yanız bırakın on günü iki gün geçirmesi bile imkânsız. Küçükken ailemle çok giderdim Balan’a babam hep bu dağ adamı yutar derdi. Ama bir hayvan saldırısı olsa bir iz en azından bulunurdu diye düşünüyorum. Bence anlatılmayan şeyler var yakınlarının daha detaylı sorgulanması gerektiğini düşünüyorum’’ sözlerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.