Marmaris, Kale semalarından ayrı bir güzel

Marmaris, Kale semalarından ayrı bir güzel

Marmaris'in tarihinin en güzel mekanlarından biri olan Marmaris Kalesi gelen ziyaretçilere adeta bir görsel şölen sunuyor.

Muğla'nın incisi Marmaris'in kalbi Marmaris Kalesi dünyanın dört bir yanından ilçemizi ziyarete gelenlerin ilk duraklarından biri. Tarihi dokusu ve Marmaris'in eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyülüyor.
Tatile gelmeden önce gezeceği yerlerin listesinin başına Marmaris kalesini ekleyen İsmail Yiğitcan Köyüstü '' Marmaris'e resmen bayıldım burada tatilimi geçirmek çok güzel. Tekrar tekrar gelebileceğim bir yer oldu benim için. İlk gezdiğim yerlerden biri Marmaris kalesiydi ve manzarasına hayran kaldım. Denizi, ormanı ve şehri bir arada tutan mükemmel bir yer. Çok hayran kaldım. Bir daha gelsem bir daha gideceğim konumlardan biri benim için Marmaris kalesi'' sözleri ile Marmaris kalesine hayran kaldığını ifade etti.
Kale ve sokaklarını gezen Cemal Ç. '' kale sokaklarını ve kaleyi çok beğendim. Açıkçası eşim buraya gelmemiz gerektiğini söyledi ilk duyduğumda böyle hayal etmemiştim şehir içinde sıkıcı bir kale gibi hayal etmiştim ama çok yanılmışım. Sanırım Marmaris'te yaşasam her gün buraya gelirdim. Çok beğendim çok güzel bir lokasyon oldu tatilimize ''sözlerini ifade etti.

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.