Marmaris plajlarına yoğun ilgi

Marmaris plajlarına yoğun ilgi

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, Marmaris plajları tatilcilerin ve yerli halkın en çok tercih ettiği yer haline geldi.

Sabah saatlerinde güneşin doğmasıyla birlikte özellikle merkezde bulunan halk plajında yoğun bir doluluk görülüyor. Güneşin ve denizin serin suyunun tadını çıkartmak isteyenler sahilleri tercih ediyor. Günden güne canlanan deniz kenarları sezonun canlanacağını umut ettiriyor.

Sahile güneşlenmek için gelen Damla Baş ‘’ Marmaris’e tatil için geleli dört gün oluyor. Çok beğendik çok güzel bir şehir. Gündüzleri çok sıcak bazen otelde kalıp birkaç saat havuza giriyoruz bazen de böyle Marmaris’in sahillerini dolaşıp oralarda denize giriyoruz. Dört arkadaş geldik hepimiz de çok beğendik. Şimdi kalan günlerimizde Marmaris’in güzel koylarının güzel lokasyonlarını gezmeye devam edeceğiz’’ sözlerini ifade etti.

Emekli öğretmen Suzan Cander ‘’ bugün birkaç güne göre hava daha iyi ben de sabahtan gelip biraz denize girmek istedim. Yaşımdan dolayı her zaman dışarı çıkamıyorum anca böyle havanın biraz daha iyi olduğu zamanlarda bir iki saat çıkıp ya işlerimi hallediyorum ya da denize giriyorum. Marmaris’imi çok seviyorum aslen buralıyım ama senelerce işimden dolayı şehir dışında yaşadım yaklaşık yedi sene oldu geri döndüm. Hasret kalmışım yazın uyanıp hazırlanıp deniz kenarına inmeyi’’ dedi.

Denizin tadını çıkarttığını dile getiren bir başka vatandaş ise ‘’İzinli günümde denize gelip serin sulara kendimi bırakmayı çok seviyorum. Bu bana bütün haftanın yorgunluğunu unutturuyor. Denizin kıymetini bilmeliyiz bence. Evet, daha güzel plajlarımız olabilir ama bununla da idare edebiliyoruz. Deniz olmayan bir yerde yaşayamazdım muhtemelen’’ sözleriyle denize olan hayranlığını dile getirdi.

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum