Marmaris’te insan kaçakçılarına büyük vurgun iki operasyon, dört tutuklama

Marmaris’te insan kaçakçılarına büyük vurgun iki operasyon, dört tutuklama

Yasa dışı yollarla düzensiz göçle mücadele tüm ülkede devam ederken Marmaris ilçe merkezinde Polisin, kırsal mahallelerinde Jandarmanın yaptığı operasyonlarla umut tacirleri teker teker yakalanarak adalete teslim ediliyor.

Bugün Polis tarafından Marmaris adliyesine çıkartılan üç kişi ve Jandarma tarafından çıkartılan bir kişi tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Marmaris Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile mücadele grup amirliği ekipleri yaptıkları rutin denetimler ve uygulamalar sırasında Armutalan mahallesi Datça yolu üzerinde iki şüpheli aracı durdurdular. Durdurdukları araçlarda Suriye, Filistin ve Fas uyruklu 9 düzensiz göçmen olduğunu tespit etmeleri üzerine, şoför ve organizatör olarak yakaladıkları F.T, O.A, S.K isimli üç kişiyi Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gözaltına aldılar. Gözaltı işlemlerinin ardından Marmaris adliyesine çıkarılan ve savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen şüpheli üç şahıs tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiler. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildiler.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kırsal mahallelerde yaptıkları düzensiz göçle mücadele operasyonlarında, bir çok kez yasa dışı yollarla insan kaçakçılığı yaptığı tespit edilen H.A isimli şahsı yakalayıp, gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye getirdiler. Savcılıkta verdiği ifadenin ardından tutuklama talebi mahkemeye sevk edilen H.A tutuklu yargılanmak üzere ceza evine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum